Forum Truth Searchers Strona Główna
Zjawiska paranormalne - PRZEJDZ DO STRONY GŁÓWNEJ NASZEGO PORTALU!

FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Mało nas do pieczenia chleba... ]:-> Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Pool500
Poszukiwacz

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 1:05 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam !

Nie wiem, czy Wy już to zauważyliście, ale moim zdaniem, ruch na forum całkiem zagasł...;(

Czy ktoś ma jakieś pomysły, na to jak można by ożywić forum ??
Zazwyczaj po zakończeniu sesji/roku szkolnego, ludzi na forum, przybywało w zaskakującym tempie, ale teraz, chyba cały świat zapomniał, o tym że istnieje coś takiego jak parapsychologia, i wydaje im się, że dzielenie się doświadczeniami, chyba nie ma sensu... Niegdyś byliśmy w wiodącej czołówce forów poświęconych zjawiskom paranormalnym, wszelkiej maści.. - myślałem nawet, o jakimś reklamowaniu się w sieci, i gdyby tylko każdy z forumowiczów, dobrowolnie poświęcił to 5 - 10 złotych miesięcznie, to byłoby nas stać na reklamowanie się w sieci, a jeśli nawet ten pomysł by się nie sprawdził, to niech każda osoba, w ramach zdrowego rozsądku, i w wolnym czasie, reklamuje Nas w sieci (na czatach, innych forach), czy też polecając je znajomym...

Ps. wydaje mi się, że jednak wszystko nie zostało powiedziane, i nadal istnieją ludzie, z nowymi szalonymi pomysłami Wink
Chyba, że wszyscy ludzie, którzy niegdyś fascynowali się parapsychologią, poszli w swoje strony, a ich zdolności, zanikają... - to może być na prawdę smutne... - osobiście właśnie zdałem maturę, i nie widzę przeszkód w dalszym kreowaniu obrazu świata pozazmysłowego...

Nie wiem czym jest to spowodowane, ale zauważyłem, że teraz w przeciwieństwie, do tego, co było, teraz moje umiejętności zanikaja - nawet głupie LD, pojawia się spontanicznie, a gdy się obudzę, rzadko kiedy coś pamiętam... Crying or Very sad
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
ravau
Master Admin

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 8:11 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witaj

Gratuluje matury zdanej Smile

A forum.. coś podpadło to prawda, ale przynajmniej mamy ten atut, że większość postów jest naprawdę konkretna i trzymamy poziom, chwilowo jednak nie mam pomysłu jak to ożywić. Chyba trzeba po prostu pisać i pisać.. rozmawiać.. ale mało kto ze starej dobrej ekipy tu już wchodzi :/

Trzeba pomyśleć nad rozwiązaniem

Pool500 myśl jak masz jakieś wolne chwile! Very Happy

Pozdrawiam

Kos@
Duch

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 7:02 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To prawda na forum już mało kto pisze. Ja jeżeli nie mam co napisać i o czym to nie będę tego robił na siłę. Jeżeli uda mi się zrobić coś konkretnego to napiszę o tym Cool
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Bidon3
Mentor

PostWysłany: Nie Lip 19, 2009 1:24 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja tam na froum wchodze prawie codziennie Razz, ale to prawda, aktywnośx bardzo spadła, a większość dawnych osob, które najbardziej były aktywne przestała zapewne wchodzic na forum i pisac.
No trudno, miejmy nadzieje, ze bedzie lepiej hehe Smile
ravau
Master Admin

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 12:34 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Powiem Wam, że trochę więcej wchodzi na forum ludzi niż np 3 miesiące temu. Zacznijcie pisać ładne posty, a nam się to opłaci.

A ze swojej strony mogę tylko obiecać, że jeżeli uda się postawić to forum na nogi to wykupię domenę .pl i serwer i będziemy jechać z rozpowszechnianiem, bo teraz już nie ma sensu promować i pozycjonować na darmowym serwerze.

Wszelkie pomyły proszę tutaj, uaktywnijcie się, kto może.

Bidon3
Mentor

PostWysłany: Wto Lip 21, 2009 11:14 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

hmm... to dobry pomysł z tą domeną, a ile taka domena może kosztowac i własny serwer ?
MatiX
Mentor

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 3:11 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Heh, szczerze mówiąc jestem zbyt leniwy Razz I pewnie dlatego nie chciało mi się wchodzić na forum. Jako, że kończą się wakacje i trzeba sobie znaleźć jakieś ciekawe zajęcie, to postaram się częściej tu zaglądać Very Happy

Zdetonujmy bombę atomową, to ludzie nas zauważą Twisted Evil buahahaha. Heh, żarcik Wink

Mentor

PostWysłany: Pon Sie 31, 2009 10:47 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

o tam atomową, wystarczy pare ładunków C4 w publicznych miejscach i potem rozesłac do władz liściki, ze jak ludzie nie bede wchodzic na nasze forum to macie prze**bane Razz
Danfox
Człowiek

PostWysłany: Pią Paź 30, 2009 3:30 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Płakać mi się chce...Od rejestracji na tym forum w dniu 19 stycznia 2008 roku (wtedy jeszcze jako foxdan), zaczęło się moje zainteresowanie ezoteryką. Smile
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem było by to podane przez ravau.
Nowy serwer + domena .pl

Mam nadzieję, że to wypali. Ravau, jeśli nie masz kasy, to można by było zrobić jakąś składkę userów z forum...
Ciekawe tylko kto by się składał, ja na pewno, aczkolwiek dużych sum to nie mam zamiaru dawać Razz .

Poszukiwacz

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 1:43 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wiecie.. - ja również jestem poniekąd w stanie delikatnie wesprzeć finansowo nasze kochane forum (z czystego sentymentu - a tak poza tym, ostatnio porobiła się cała masa forów, na którym nowicjusze swoim brakiem wiedzy, nieraz wprowadzają innych użytkowników w błąd plącząc ze sobą różne pojęcia...) Wink
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kos@
Duch

PostWysłany: Sro Lis 04, 2009 2:08 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja też mógłbym dać kase, ale to zależy ile. To forum czasami nie dział jak powinno. Często wyskakują błędy i nie da się tu wejść.
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat