Forum Truth Searchers Strona Główna
Zjawiska paranormalne - PRZEJDZ DO STRONY GŁÓWNEJ NASZEGO PORTALU!

FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 ...:::LD:::... Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Ewqa
Człowiek

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 12:57 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Taaaa... fajnie, temat o LD a tu o sklepach i szkołach w astralu rozmowa się toczy Very Happy LD to zajefajna sprawa. Ale mam pytanie. Macie jakis sposób na to, by zaplanować sobie sen. tak, idealnie dopracowany scenariusz. Tylko chidzi mi to żeby to było LD. Bo zawsze jak mam LD to jak sie kapne ze to sen, to przestaje mysleć. Do glowy mi przychodzą nieludzkie rzeczy. Np. z ławki zrobić se M14 i potem zastanawiać sie co z tym zrobić, najlepiej wkraść sie do pokoju nauczycielskiego i wino z dziennika wyjąć, wypić i iść do spowiedzi xD ja chcę ten sen mieć zaplanowany i żeby bylo tak jak ja chce, przed zaśnieciem a nie marnować cenny czas.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maliavot
Moderator

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 3:52 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dla mnie zawsze działa jeśli dokładnie sobie w dzień obmyślę czego chcę, i powtórzę to przed snem. Podczas LD nie bardzo pamiętam takie rzeczy jak który mamy rok, gdzie się znajduje moje ciało itd, ale zawsze pamiętam to co sobie zaplanowałam do zrobienia. Wkurza mnie podczas LD jeśli nie mam nic zaplanowanego, bo wiem, że marnuję czas.

Poszukiwacz

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 1:28 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Heh - dzisiaj miałem Ld, lecz nistety w związku z rozmową z tatą - na temat tego czy najpierw lepiej kupić coś co ma napęd 4X4 czy dobre enduro - np. Yamahe XT 600... - więc stałem przez jakieś 5min. przed obydwoma pojazdami i kluczykami w ręce z dylematem "które wybrać".. - stanęło na tym że enduro zapakowałem na Unimoga i ruszyłem w teren... - lepsze to LD być chyba nie mogło... - właśnie to pozwoliło mi zadecydować - najpierw jakaś terenowa pchełka 4X4 a potem jak sie dostane na jakieś studia - moturka i tak dostane w prezencie od rodziców... Very Happy

...hmmm.. - przepraszam za nieco chaotyczną wypowiedź...

Jako, że nie powinienem pisać jednego postu po drugim, chciałbym powiedzieć, że już 4 maja rozpoczynają się matury i w związku z ciągle podwyższonym poz. adrenaliny, postanowiłem się zrelaksować, może trochę pomedytować, wyciszyć się i dobrze się wyspać - niestety ok. dwóch godzin wcześniej wziąłem b.silne tabletki na pobudzenie (w związku z intensywną nauką), po położeniu się do łóżka, dziwnie szybko osiągnąłem stan alfa. Przez jakieś 5min. leżałem całkowicie zrelaksowany - byłem dziwnie lekki, i kołysałem się lekko jak na żaglach. Stan mojego umysłu był nie do opisania - naraz zapomniałem o wszelkich problemach i o maturce, która ma być już za parę dni... Dziwne wydało mi się tylko to, że przez cały czas mój umysł działał jak najlepiej, nie traciłem świadomości, lecz wręcz przeciwnie - zacząłem kreować cały swój sen element po elemencie, tak jak mi się tylko chciało... Po prostu coś pięknego... Razz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Danfox
Człowiek

PostWysłany: Pią Paź 30, 2009 3:42 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

BIERZ YAMAHE! Very Happy
Ja mam zamiar sobie niedługo kupić Yamahę ale DT 50 SM.

Cholerka, od dłuższego czasu nie pamiętam snów, a co tu mówić o LD.

Poszukiwacz

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 1:51 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wiem, że to delikatny off-topic, ale czwartego o 7:30 rano mam egzamin praktyczny, z Kat. A (B już zaliczyłem), więc mam malutką prośbę - trzymajcie za mnie kciuki - BŁAGAM Wink
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Danfox
Człowiek

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 7:26 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja trzymam! Very Happy
...
Dzisiaj jest już 5, jak poszło? Smile

PS. Br, wstydzę się za siebie, za ten offtop.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat