Wysłany:
Nie Sty 06, 2008 12:56 pm
Nie wiedziałem, w którym dziale ten temat założyć, ale najbardziej pasował mi ten. Nie wiedziałem też, jak ten temat nazwać, ale to szczeguł. No więc tak... Od jakiegos czasu dzieje się wokół mnie cos dziwnego. A to jakieś błyski, ruchy, głosy itd. Widzę też niekiedy kątem oka jakieś ruchy, np. ostatnio widziałem cofającą się postać, tzn. nogę postaci. Kiedy spojrzałem w to miejsce nic tam nie było. Wczoraj też, kiedy spojrzałem w okno zobaczyłem niebieski błysk jakby coś świecąco na nebiesko przeleciało koło mojego okna. Raz też było cos takiego, że światło w pokoju było zgaszone, na korytarzu też, tak że panowała całkowita ciemność. Miałem wtedy zamkniete oczy, a jednak oślepiało mnie światło. Przez chwilę pomyslałem, że może ktoś z domowników zapalił gdzieś światło, ale nie. Wszystko było pogaszone. Zamknąłem oczy i nadal byłem oślepiony przez ostre śiwatło... a jeszcze ten głos. To ju w ogóle nie wyglądało jak cos normalnego. Wczoraj, np. Kiedy szedłem spać słyszałem czyjś oddech. Podniosłem się z łóżka, rozejrzałem się, nawet sam przestałem oddychać, tak że w pokoju panowała zupełna cisza. Słyszałem wyraźnie oddech przy moim prawym uchu. Oddech był nieregularny aż w końcu się wyruwnał. W pokoju nie było nic, nawet małego pajączka. Ale miedy rozejrzxałem się widziałem zarys, jakby twarzy, tylko nie mogłem tego od niczego odrużnić. Potem obudziłem się w środku nocy i znowu słyszałem ten oddech. Przez chwilę nasłuchiwałem ale potem znowu zasnąłem. Rano, kiedy mnie budzik obudził, słyszałem ten oddech ale tylko przez chwilę bo poten ucichł. W sumie to codziennie się coś dziwnego dzieje. Albo słyszę jakieś głosy, a najczęściej to widze jakieś ruchy, cienie itd. Raz, wieczorem, kiedy szedłem do kolegi, zauwazyłem, że oprócz mojego cienia jest jeszcze jeden. Zanim zdążyłem dobrze się mu przyjżeć, ten już zniknął. Kiedyś, z rana jak sie obudziłem, poszedłem do łazienki się umyć i zobaczyłem dziwne odbicie w lustrze. Było bardzo do mnie podobne, ale takie... mroczniejsze. Twarz miała taki złowieszczy wyraz i była po części ukryta w cieniu. Nie wiem co to było. Moje drugie ja?
Nie będę tu wypisywał wszystkiego bo bym pisał, i pisał i pisać bym nieskończył. Chciąłbym sie dowiedzieć, co to w ogłoe jest, te cienie, głosy itd. Czy to może coś znaczyć? Czy tylko tak sobie jest i już/ Bo juz sam nie wiem, co o tym mysleć...
_________________ Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyznę, tylko sprawić by tamci skurwiele zginęli za swoją. - G.C. Patton
Bidon3 Mentor
Wysłany:
Nie Sty 06, 2008 1:07 pm
mie też to sie zdarza i to dośc często, czuje się jakby ktos mnie prześladował, słysze czasem jakieś głosy, widze jakieś ruchy itp. Dzisiaj w nocy położyłem sie spać, zgasiłem światło, wszyscy juz spali i wszędzie bylo światło pogaszone. No i dobra, gasze lampke i przykrywam sie kołdrą, agle coś mi w szafe z hukiem walneło, jak by ktoś z pięsci w drzwiczki szafy z całej siły walnoł, troche sie wystraszyłem, ale już mi się takie przygody zdarzały, po paru minutach już o tym zapomniałem i znowu cos z hukiem walneło ale w komode przy szafie, to już się troche wystraszyłem, ale na szczęscie sie uspałem.
Nie mam pojęcia co to może być i tym bardziej niewiem co to moze być u ciebie, jednak umnie to wszystko dzieje sie w mniejszym stopniu niż u ciebie. Za to często mam uczucie jakby ktos mnie obserwował, albo jak siedze przy kompuiterze, to ktos jest za mną i mnie uważnie obserwuje, każdy mój ruch, odczuwam obecnośc drugiej osoby
MatiX Mentor
Wysłany:
Nie Sty 06, 2008 2:33 pm
Właśnie z tym obserwowaniem... cały czas mam wrażenie, że ktoś stoi za mną, patrzy się na mnie, tylko nie wiem jakie ma zamiary (jesli jakieś ma). Może to stróż jakiś czy co?
_________________ Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyznę, tylko sprawić by tamci skurwiele zginęli za swoją. - G.C. Patton
Ksisiek Niewtajemniczony
Wysłany:
Nie Maj 10, 2009 11:56 pm
Może to byćduch np. osoby, którą skrywdziliście i z tego lub innego powodu popelnila samobójstwo (chociaż wątpie w to).
Może to być mania prześladowcza, ktościągle myśli że coś lub ktośgo prześladuje.
Z tymi błyskami to może być początek schizofrenii xD czy jakoś tak sięto pisze.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach